Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα των παιδιών από την Πάτρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δεν αποκλείεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης. Η δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών και οδηγείται στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως μεταδίδει ο Σκάι, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και ζήτησαν από τη μητέρα των τριών παιδιών να τους ακολουθήσει.

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένα κεταμίνη.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου

Συγκεκριμένα, όπως είπε, η ουσία κεταμίνη, χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...