Πισπιρίγκου: Έφτασε η ώρα της πολύκροτης δίκης για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία για τον θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης Τζωρτζίνας. Ωστόσο, παραμένει αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει η δίκη, αφού πιθανότατα θα ζητήσει αναβολή ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Η υπόθεση από την Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τον τελευταίο χρόνο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η ανάκριση για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 6χρονης Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ιριδας, που άφησαν την τελευταία τους πνοή ανεξήγητα. Ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να ζητήσει αναβολή σήμερα, επειδή έχει σε εκκρεμότητα άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι το 18μηνο κράτησης της εντολέως του ολοκληρώνεται τον προσεχή Νοέμβριο, επομένως η νομική του εκτίμηση είναι ότι θα δοθεί αναβολή και έτσι η 34χρονη γυναίκα δεν θα καθίσει στο εδώλιο, παρά μόνο για λίγα λεπτά. Οπως έχει πει ο ποινικολόγος, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι είναι αθώα και πως τα τρία παιδιά της πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια λόγω ενός σπάνιου αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο έπασχαν.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών, καθώς και τα ιατροδικαστικά πορίσματα των Καρακούκη – Καλογρηά, αλλά και του Νίκου Ράικου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι κάνουν λόγο για ύπαρξη μεγάλης ποσότητας κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και ήταν η αιτία που την οδήγησε στον θάνατό. Σε ό,τι αφορά τη Μαλένα και την Ιριδα, η μητέρα τους αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη υπόμνημα 100 σελίδων μέσα στο οποίο θα υπάρχουν γνωματεύσεις συνολικά οκτώ ιατροδικαστών και ενός ειδικού γιατρού από τη Γερμανία. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, η Πισπιρίγκου θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη. «Ετοιμάζουμε αγωγή και μήνυση εναντίον του για όσα λέει στην αγωγή διαζυγίου η οποία κατετέθη και κοινοποιήθηκε στις φυλακές πριν από μερικές ημέρες» αναφέρει ο κ. Κούγιας χωρίς ωστόσο να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω αναφορικά με το περιεχόμενο της αγωγής του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...