Ο πατέρας θα στηρίξει την κατηγορία κατά της Πισπιρίγκου – Τι αποκάλυψε εκείνη για τον Δασκαλάκη και όσα φοβάται

Καθ’ οδόν προς την Αθήνα βρίσκεται το μεσημέρι της Παρασκευής ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αναμένεται να μεταβεί στην Εισαγγελία για να λάβει τη δικογραφία εις βάρος της συζύγου του, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Η σύλληψη και η δίωξη εις βάρος της 33χρονης μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα έχουν επιφέρει σοβαρό «ρήγμα» στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης τής είπε πως πρόκειται να στηρίξει την κατηγορία εις βάρος της. Αυτό υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, αναφέροντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης τής ξεκαθάρισε την πρόθεσή του, η οποία δεν είναι άλλη από το να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής εις βάρος της. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως ο 30χρονος πατέρας επιθυμεί διακαώς να διαχωρίσει τη θέση του από την 33χρονη κατηγορουμένη, γνωρίζοντας προφανώς πως τα στοιχεία εις βάρος της είναι συντριπτικά.

Αυτό, ωστόσο, που δεν μπορεί να είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα καταφέρει να βγει «αλώβητος» από την υπόθεση αυτή, με δεδομένο πως οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή και άλλων προσώπων τόσο στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας όσο και των υπόλοιπων δύο κοριτσιών της οικογένειας. Τόσο ο τρόπος με τον οποίο φέρεται ότι προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους, στην Πάτρα, εξακολουθούν να είναι αντικείμενο της έρευνας.

Όλα δείχνουν πως μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, με τον νεοδιορισθέντα δικηγόρο της Κωνσταντίνο Ζάρβα, οι πιέσεις προς την κατηγορουμένη συνεχώς θα ενισχύονται, με επίκεντρο το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της. Δηλαδή σύζυγος, αδελφή και μητέρα. Σε πρώτη φάση, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε η Αστυνομία τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως απέδωσε, αφού αποφάσισε να στηρίξει την κατηγορία κατά της γυναίκας του. Μένει να καταγραφεί η αντίδραση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και της μητέρας, οι οποίες θεωρούνται άνθρωποι-κλειδιά που μπορούν να πιέσουν την κατηγορούμενη να ομολογήσει κατά την κατάθεσή της στην ανακρίτρια.

ΠΗΓΗzougla.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...