Ο Μάνος Δασκαλάκης «δείχνει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, αποχωρώντας από το γραφείο της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η εν διαστάζει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ώρα που εκείνη βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο ίδιος μιλά για «αδιάσειστα στοιχεία».

Ο πατέρας της 9χρονης θα προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει να αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν τον θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα» είπε ο πατέρας των τριών παιδιών.

Σε ερώτηση για τα περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης, υποστήριξε ότι δεν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες.

Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ