Ο δολοφόνος της Καρολάιν απειλούσε τους μάρτυρες στην Νικολούλη

Προς στα τέλη Μαΐου, η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» είχε μιλήσει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Από αυτή τη συνομιλία της δημοσιοποίησε ελάχιστα πράγματα, ενώ από αυτές που ακολούθησαν τίποτα από όσα της έλεγε ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Τώρα που η υπόθεση εξιχνιάστηκε τα παρουσίασε στην εκπομπή της και δείχνουν έναν άνθρωπο με δύο πρόσωπα. Από τη μία έναν ευγενικό κύριο που όταν η γνωστή παρουσιάστρια ζητούσε να της συναντήσει το απέφευγε και από την άλλη έναν αυστηρό με απειλητικό ύφος όταν άκουγε μία μαρτυρία που δεν του άρεσε.

Απέφευγε τις κάμερες


Στις προσπάθειες της Αγγελικής Νικολούλη να τον συναντήσει, εκείνος το απέφευγε, βρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες.

«Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη.», έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ ακύρωνε ακόμα και προγραμματισμένα ραντεβού που είχε με την Αγγελική Νικολούλη: «Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά».

Στο άκουσμα της κάμερας, που θα είχε μαζί της η Αγγελική, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί: «Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αλλαγή στάσης

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η αλλαγή στην συμπεριφορά του όταν γινόταν κάτι που δεν του άρεσε. Τότε από ευγενικός γινόταν απότομος, μιλούσε στον ενικό, έδινε απαντήσεις ορθά κοφτά και ουσιαστικά απειλούσε όσους μετέφεραν κάποια μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ».

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι η γυναίκα μου απευθύνθηκε σ’ εκείνον και ανέφερε υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

ΠΗΓΗgazzeta.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...