Οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη μιλούν για πρώτη φορά

Την άκρη του νήματος ψάχνουν να βρουν οι Αρχές στην περίεργη υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας. Οι έρευνες έχουν εστιάσει προς κάθε κατεύθυνση, με την Αστυνομία να προσπαθεί ακόμα και από λεπτομέρειες να ανακαλύψει πτυχές της ζωής της οικογένειας Δασκαλάκη.

Στην Αθήνα για καταθέσεις έρχονται συγγενείς τόσο της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και του Μάνου Δασκαλάκη. Για πρώτη φορά αναμένεται να μιλήσουν οι γονείς του Μάνου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να είναι αποστασιοποιημένοι και να μην μιλούν πουθενά για όσα ξέρουν αλλά και για όσα… δεν ξέρουν.

Μέχρι σήμερα διατήρησαν σιγή ιχθύος, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτά που αναμένεται να πουν θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση. Μάλιστα, προκαλούν ενδιαφέρον όσα θα αποκαλύψουν, καθώς θα φέρουν στο φως τους λόγους που δεν είχαν οι ίδιοι προσωπικές σχέσεις και επαφές τόσο με την 33χρονη όσο και με την οικογένειά της.

Εξετάζονται συγγενικά πρόσωπα
Καλούνται προς νέα εξέταση όλα εκείνα τα πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει προανακριτικά, όπως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκαν ή διακομίστηκαν τα δύο μωρά, ενώ στο εισαγγελικό γραφείο θα βρεθούν και συγγενείς του ζευγαριού. Κομβικό πρόσωπο είναι και η αδερφή της κατηγορούμενης

Υπενθυμίζεται πως διατάχθηκε νέα ιατροδικαστική εξέταση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Ρούλας Πισπιρίγκου ή και οποιουδήποτε άλλου.

Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται σύντομα να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η 3,4 ετών Μαλένα, ο θάνατος της οποίας είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια. Αναφορικά με το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας αναμένεται να αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατός της.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ