Νέο βίντεο που σοκάρει με τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Βίντεο που φέρεται να καταγράφεται η επίθεση σε βάρος μιας 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της τον περασμένο Αύγουστο στον Νέο Κόσμο, έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Η 22χρονη κατέθεσε το υλικό μαζί με τη μήνυση που είχε υποβάλει κατ’ αγνώστων στις 6 Αυγούστου του 2020, καθώς φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο σε βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για να διενεργηθεί έρευνα για το κακούργημα απόπειρας βιασμού, με τη μήνυση μετά την αναγνώριση που έγινε, να προσωποποιείται.

Ο 22χρονος που φέρεται να προχώρησε σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, δικάζεται την Παρασκευή από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Ζήτησε αναβολή και αφέθηκε ελευθερος.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι συνολικά τέσσερις πάθουσες που προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του μετά το πρόσφατο συμβάν, μάρτυρες, καθώς και για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ