Νέα δεδομένα και πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Αρκετά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Οι αρχές αναζητούν στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί ο τόπος του εγκλήματος.

«Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει DNA. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη συγκεκριμένη ληστεία μετά φόνου. Το πώς έδρασαν οι δράστες, ο χρόνος που έμειναν μέσα στην κατοικία», ανέφερε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης σκίτσου για έναν από τους δράστες σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό με το σκίτσο. Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο».

«Το μωρό ήταν πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στην μαμά. Ο δολοφόνος δολοφόνησε την 20χρονη ενώ ήταν το μωράκι δίπλα. Εκτός εάν την δολοφόνησαν και το έβαλαν μετά δίπλα της το μωράκι. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Προσπαθείς να κάνεις εικόνα τις σκηνές που διαδραματίστηκαν εκεί», ανέφερε περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη μέσα στο σπίτι.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης κατέληξε δε λέγοντας πως μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, αυτός σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει δίπλα στην γυναίκα του, ενώ μετά πήρε αγκαλιά το μωρό του.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στα χέρια τους το σκίτσο ενός εκ των δραστών. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για το άτομο, που ο σύζυγος της 20χρονης έχει περιγράψει ως «κοντό» και το οποίο ο 32χρονος πιλότος είπε στις πρώτες του καταθέσεις ότι είδε, αφού κατά τη διάρκειας της μάχης με τη σύζυγό του έπεσε το προστατευτικό που φορούσε στο πρόσωπό του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ