Νέα βίντεο ντοκουμέντα απ' τη δολοφονία του Άλκη (vid)

Δύο νέο βίντεο, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών, σχετικά με τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, έφερε σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο Alpha.

Στο πρώτο βίντεο, που προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακείμενου καταστήματος, φαίνονται τα δύο απ’ τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι χούλιγκαν, κατά την αποβίβασή τους στην οδό Ν. Πλαστήρα.

Στο πρώτο αυτοκίνητο οδηγός ήταν ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, που έχει ήδη προφυλακιστεί, και τον οποίο οι συγκατηγορούμενοι του φέρονται να έχουν «δείξει» ως τον «εγκέφαλο» της δολοφονικής επίθεσης. Ο ίδιος βέβαια έχει υποστηρίξει πως δεν πλησίασε καν το σημείο του εγκλήματος και ότι όσοι επέβαιναν μαζί του στο όχημα δεν έφεραν οπλισμό.

Συνοδηγός του λευκού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 23χρονος προφυλακισμένος ήταν ένας 20χρονος ομοεθνής του, που φέρεται να έχει ομολογήσει πως μαχαίρωσε τον φίλο του Άλκη και που ο ίδιος φέρει τραύμα στο χέρι. Στα πίσω καθίσματα ήταν άλλοι δύο, που επίσης διακρίνονται να αποβιβάζονται.

Στο πίσω αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τέσσερα άτομα.

Στο βίντεο διακρίνεται επίσης ένα άτομο που κατά την επιστροφή του στο λευκό αυτοκίνητο προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του.

Στο άλλο βίντεο – ντουκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη φονική επίθεση. Δύο άτομα φαίνονται να κατεβαίνουν τις σκάλες και ένας τρίτος να χτυπά κάτι στα σκαλιά, λίγο προτού φύγει τρέχοντας προς το όχημα που τους περιμένει.

Με βάση τα βίντεο η επίθεση κράτησε περίπου ένα λεπτό.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗefsyn.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ