«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών…» – Θρίλερ με τη «Δήμητρα της Λέσβου» και η σορός στα αζήτητα του νεκροτομείου

Mια σορός που εδώ και δυο μήνες βρίσκεται στα αζήτητα του νεκροτομείου, εικάζεται ότι μπορεί να ανήκει στη «Δήμητρα της Λέσβου» που αγνοείται από τις 6 Απριλίου όταν είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός της την αναγνώρισε, όμως, την τελικά απάντηση θα δώσουν τα αποτελέσματα του DNA.

Η «Δήμητρα της Λέσβου», σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ενδέχεται να είναι το θύμα τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης που συνέβη στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση από το Δρομοκαΐτειο και η σορός της παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου επί δυο μήνες.

Η Πάολα Ρεβενιώτη με μια συγκλονιστική της ανάρτηση του Facebook αναφέρθηκε στις αγριότητες που υπέστη κατά τη διάρκεια της ζωής της η «Δήμητρα της Λέσβου», που οι συγχωριανοί της ήξεραν από μικρό παιδί.

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.
Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησία της Παναγιάς της Γοργόνας.»

Η «Δήμητρα της Λέσβου» είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο, απ’ όπου είχε εξαφανιστεί στις 6 Απριλίου αλλά το Silver Alert είχε εκδοθεί στις 26 Μαΐου. Ο διευμφυλικός νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο, τρεις μήνες μετά την βάρβαρη έκθεσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ασχοληθούν μαζί του πολλοί φορείς και οργανώσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...