«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με όπλα στα χέρια που οδήγησαν σε έρευνα για εγκληματική οργάνωση (pics)

Έρευνα για τη στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση μελών των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Πριν από λίγο, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε μεγάλη έρευνα για τη δράση της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άλλων ομάδων σε περιφέρειες εκτός της περιφέρειας Αττικής.

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια μεγάλης προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα ελεγχθεί εάν τελούνται ποινικά αδικήματα από τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, όπως διέγερση σε ανυπακοή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ακόμα και εγκληματική οργάνωση.

Οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα του… παραλόγου, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται να συμμετέχουν σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επικίνδυνων και παράλογων ανθρώπων, ή κάποια μέλη της, συμμετείχαν στην αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο, τον οποίο έδεσαν πισθάγκωνα και έσυραν στο τμήμα, όπου τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες. Την ομάδα «θεματοφύλακες του Συντάγματος» είχαν καλέσει γονείς-αρνητές, που ήθελαν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους κόλπους των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» υπάρχουν αρκετοί έφεδροι στρατιωτικοί, ενώ κάποιοι από τους εκπαιδευτές σχετίζονται και με την οργάνωση «Ιερός Λόχος» της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη… στρατιωτική εκπαίδευση της ομάδας των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι συνεκπαιδεύονται με έφεδρους στρατιωτικούς:

Θεματοφύλακες του Συντάγματος με όπλο
Αίσθηση από τη στρατιωτική εκπαίδευση των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος
Στις φωτογραφίες κάποιοι από τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος απεικονίζονται με στρατιωτικά ρούχα
Θεματοφύλακες του Συντάγματος με όπλα
Θεματοφύλακες του Συντάγματος σε στρατιωτική εκπαίδευση.
Θεματοφύλακες του Συντάγματος στρατιωτική εκπαίδευση με όπλα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...