Η συμπληρωματική κατάθεση της 19χρονης και η νέα καταγγελία – «φωτιά» σε βάρος του αστυνομικού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ηλιούπολης, με την αστυνομία να ερευνά την ύπαρξη κι άλλων θυμάτων, καθώς έχουν προκύψει στοιχεία για ευρύτερο κύκλωμα πορνείας. Γι’ αυτό, δόθηκαν στη δημοσιότητα, με εντολή εισαγγελέα, τα στοιχεία και οι φωτογραφίας του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι “φυλάκισε” και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη. Τον δρόμο για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του άνοιξε και η κατάθεση μιας γυναίκας στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η γυναίκα κατέθεσε και βίντεο που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί κάλεσαν, υπό άκρα μυστικότητα, τη 19χρονη για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Με το πλεονέκτημα της απόστασης κάποιων ημερών από την απελευθέρωσή της και αφού όλο αυτό το διάστημα κατάφεραν οι αστυνομικοί να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της, τη ρώτησαν για το παρελθόν της προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για κυκλώματα trafficking.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης της έκαναν πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις για τον 32χρονο που φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της 19χρονης και ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, την εξέδιδε πριν από τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Όπως ανέφερε η 19χρονη, ο 32χρονος, που την Παρασκευή προφυλακίστηκε, την εξέδιδε για ένα διάστημα έξι μηνών, έναντι 70 ευρώ την κάθε φορά, χρήματα που στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος.

Έρχεται νέα κατάθεση θύματος

Θέμα ημερών, ακόμη και ωρών, είναι η κατάθεση ακόμη μιας γυναίκας που έχει πέσει θύμα του συγκεκριμένου κυκλώματος. Η γυναίκα, η οποία φοβάται για τη ζωή της, θα προσέλθει στην ανακρίτρια και θα καταθέσει μια ιστορία πανομοιότυπη με αυτή της 19χρονης. Σύμφωνα με τον ΑLPHA, θα πει ότι ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, τη χτυπούσε, τη βίαζε, την εξέδιδε και την υποχρέωνε να γυρίζει αισθησιακές ταινίες, ενώ πιθανότατα θα καταθέσει στοιχεία και για άλλα άτομα που εμπλέκονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...