«Ζήτησα από την τηλεφωνήτρια…» – Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της 31χρονης στη Δάφνη (vid)

Η Σύλβια Μουρούτη, γειτόνισσα της 31χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Δάφνη, η καταγγελία της οποίας στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία αγνοήθηκε, περιγράφει στο OPEN πολύ συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι κι ένταση την τελευταία διετία.

Αποκαλύπτει ακόμη και τι συνέβη με την αστυνομία όταν τους ειδοποίησε για οικογενειακή βία και ζήτησε από την τηλεφωνήτρια να ακούσει τι γινόταν δίπλα, αλλά η καταγγελία της αγνοήθηκε.

«Πρακτικά υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί. Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα δύο τελευταία έτη. Άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και επειδή την άκουσα να ζητάει βοήθεια κάλεσα την Άμεση Δράση. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Ωστόσο επειδή η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γινόταν στο διπλανό σπίτι. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα», είπε χαρακτηριστικά η κ.Μουρούτη.

Και συνέχισε περιγράφοντας την αδιαφορία των αστυνομικών που έφτασαν στην περιοχή: «Οι Αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρο και έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και περίμενα μήπως χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο να τους ανοίξω. Στην αρχή πίστεψα ότι θα έκαναν μια γύρα στην περιοχή γιατί ενοχλούσε το αυτοκίνητο. Διαψεύστηκα, δυστυχώς όμως. Αυτοί έφυγαν χωρίς να ανέβουν στο σπίτι».

Ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής Νίκος Ρήγας με τη σειρά του, τόνισε ότι «η έρευνα θα αποδείξει κατά πόσο οι αστυνομικοί άσκησαν επιμελώς ή αμελώς τα καθήκοντά τους» και δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στους συναδέλφους του οι οποίοι αγνόησαν τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...