Εξέλιξη που σοκάρει: Γιατί η Μεγάλη Στοά είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν από το 2018 (doc)

Μια νέα πτυχή για την άτυχη Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά εμφανίστηκε σήμερα και αφορά την ψυχολόγο της, Ελένη Μυλωνοπούλου, από την οποία ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζήτησε να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της.

Όπως έγινε γνωστό επίσης σήμερα η αστυνομία εξετάζει και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος της Καρολάιν. Σύμφωνα με το έγγραφο από το 2018, η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει την φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες μασόνοι στην απόφαση.

Σημειώνεται πως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος αναφέρεται στην ιδιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας ως μαία, ενώ δεν μιλούν για το κατά πόσο η ίδια έχει σπουδάσει Ψυχολογία.

Πηγή: Facebook

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ