ΕΔΕ για τον Μπαλάσκα μετά την άθλια και σοκαριστική δήλωση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Εξετάζεται η διαθεσιμότητα του

Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποφασίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία μετά την αδιανόητη δήλωση που έκανε ο συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας με αφορμή την στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την ΕΔΕ μετά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.

Θυμίζουμε πως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας σχεδόν… έδωσε οδηγίες σε οποιονδήποτε σκοπεύει… να δολοφονήσει στο μέλλον την σύζυγό του, ώστε να έχει μικρότερη ποινή.

Επί περίπου 40 ημέρες, ο 32χρονος πιλότος είχε επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών και να φανεί συντετριμμένος για τον θάνατο της 20χρονης συζύγου του.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής, 18.06.2021, στο Mega και αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, o κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε τον 32χρονο «βλάκα» καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...