«Είδα τον Γιώργο μέσα στα…» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη δολοφονία Καραϊβάζ (vid)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι αρχές έχουν επικεντρωθεί στην ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων πολυκατοικιών και καταστημάτων της περιοχής καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως οι δράστες της δολοφονίας είχαν βρεθεί στη γειτονιά του δημοσιογράφου, στον Άλιμο, και πριν την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οι δράστες φαίνεται ότι βρίσκονταν στην οδό Γρανίκου, στον Άλιμο, 10 λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι του ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Οι δολοφόνοι περίμεναν να παρκάρει και να αποβιβαστεί από αυτοκίνητό του για να τον σκοτώσουν. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπήρχε και δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ στη διαδρομή από τον τηλεοπτικό σταθμό Star έως τον Άλιμο και τους ενημέρωνε.

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβαζ έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην κοινότητα Καλλιφύτου, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας.

Η μητέρα του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία, μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο που δολοφονήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο σπίτι του στον Άλιμο.

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Είδα τον Γιώργο μέσα στα αίματα»

Το πρωί της Δευτέρας νέα συγκλονιστική μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με κάτοικο της περιοχής να περιγράφει τα όσα έζησε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως ανέφερε η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» αρχικά είχε την εντύπωση ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο έδαφος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να τον βοηθήσω» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ότι είδε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης μέσα στα αίματα, όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει αμέσως ποιος ήταν.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να εκτελέσουν το σχέδιό τους, καθώς αδιαφόρησαν για τους εργάτες του δήμου που βρίσκονταν δίπλα ακριβώς από το σημείο που έγινε η δολοφονία, ενώ πρόσθεσε ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αμέσως τον εκτέλεσαν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κάτοικος της περιοχής υπογράμμισε ότι δεν είχε προσέξει ύποπτες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα, από ανθρώπους που ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....