Βόμβα: «Mετέφερε στην Ουκρανία όπλα με αγοραστή το ΝΑΤΟ το αεροσκάφος που έπεσε στην Καβάλα»

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι το μεταφορικό ουκρανικό αεροσκάφος An-12 που κατέπεσε 40 χλμ. δυτικά της Καβάλας, μετέφερε όπλα στην Ουκρανία και όχι στην Ιορδανία ή το… Μπαγκλαντές, όπως υποστηρίζει ο Σέρβος υπουργός Άμυνας. 

Οπως μεταδίδει το pronews.gr οι ίδιοι οι Ουκρανοί σε δημοσίευμά τους σήμερα αναφέρουν ότι τόσο «η εταιρεία συνεργάζεται, και το αεροσκάφος εκτελεί συχνά πτήσεις για το… ΝΑΤΟ».

Ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της ουκρανικής εταιρείας φόρτωνε συνέχεια όπλα από Σερβία και Βουλγαρία και τα πήγαινε στην Πολωνία από όπου φυσικά προωθούνται στην Ουκρανία!

Οι Ουκρανοί (Ευρωπαϊκή Αλήθεια) αναφέρουν συγκεκριμένα ότι: «Το αεροπλάνο ανήκε στην εταιρεία Meridian, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα της , εκτελεί πτήσεις τσάρτερ σε όλο τον κόσμο και επίσης εκπληρώνει συμβάσεις με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς για τη μεταφορά ανθρωπιστικού φορτίου. Επιπλέον, συνεργάζεται στενά με τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την παράδοση επείγοντος φορτίου, ιδίως στρατιωτικού φορτίου και φορτίου διπλής χρήσης».

Δεν λένε ούτε για Μπαγκλαντές, ούτε για Ιορδανία και σίγουρα δεν ήταν «ανθρωπιστική αποστολή του ΟΗΕ»!

Συνεργάζονται όμως με το… ΝΑΤΟ!

Aλλωστε πώς είναι δυνατόν, επαναλαμβάνουμε, ένα ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος να μεταφέρει όπλα στο… Μπαγκλαντές ή στην Ιορδανία εν καιρώ πολέμου;

Κι ενώ οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι μετέφερε «εκπαιδευτικά πυρομαχικά όλμων», τα γεγονότα τους διαψεύδουν, γιατί τα εκπαιδευτικά πυρομαχικά δεν περιέχουν τέτοιας ποσότητας εκρηκτική ύλη για να προκληθεί τέτοια έκρηξη όπως αυτή που συνέβη στο Παλαιοχώρι…

Η αλήθεια είναι ότι το αεροσκάφος ήταν ένα “workhorse”, όπως χαρακτηρίζουν τα αεροσκάφη cargo οι Αμερικανοί, ένα cargo αεροσκάφος που πήγαινε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης (ακολούθησε ακριβώς τον αεροδιάδρομο που προβλέπεται για την προσγείωση στην Χρυσούπολη από Σερβία) για να φορτώσει επιπλέον όπλα από την Ελλάδα (ίσως όχι ελληνικά, αλλά αμερικανικά) για την Ουκρανία.

Άλλωστε το αεροσκάφος μεταφέρει 20 τόνους φορτίου και οι Σέρβοι παραδέχονται ότι μετέφερε μόνο 11,5 τόνους. Τέτοια αεροσκάφη, δεν πετούν σε τέτοιες αποστολές μισογεμάτα. Άρα ερχόταν στην Χρυσούπολη για να… φορτώσει!

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή είναι η μόνη του απασχόληση τους τελευταίους μήνες όπως φαίνεται και από τα σχέδια πτήσεων: Μεταφορά όπλων από Σερβία και Βουλγαρία σε Πολωνία/Ουκρανία!

Οι Ρώσοι τα γνωρίζουν όλα, αλλά «κατανοούν» την «πολιτική ισορροπιών» του Βελιγραδίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....