Αποκάλυψη που σοκάρει: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνει κρυφά ελικόπτερα στην Ουκρανία (vid)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην Ουκρανία, δίχως μάλιστα να το συζητήσει ο πρωθυπουργός με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων.

«Οι αποφάσεις αυτές είναι αποφάσεις σε επίπεδο πρωθυπουργού. Δεν διαβουλεύομαι για να πάρω αυτές τις αποφάσεις, ούτε ζητώ τη σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης», είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «αυτή η ευθύνη και η απόφαση ήταν δική μου, προφανώς με την εξουσιοδότηση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), και σε αυτές τις περιπτώσεις αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται έτσι».

Διαβάστε τώρα τι αποκαλύπτει το pronews.gr:

Αφού λοιπόν ο Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε και διέταξε να στείλει όπλα στην Ουκρανία, μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως «πολύ επικίνδυνη» από τη ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα τότε θα περιμέναμε ότι η ενημέρωση που υπήρχε από το Μαξίμου για τα όπλα που εστάλησαν να είναι έγκυρη.


Όμως ακόμη και εδώ η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να πει ψέματα στους Έλληνες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε το σερραϊκό ΜΜΕ «Επιλογές», το οποίο βρέθηκε στον Προμαχώνα για να καταγράψει την μεταφορά αμυντικού εξοπλισμού που διέσχισε τα σύνορα.


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις εικόνες υπάρχουν τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, τα οποία έχουν συσκευαστεί και πηγαίνουν στην Ουκρανία, κάτι το οποίο έχει αποκρυφθεί. Να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα είναι πιθανότατα ΝΗ-90.

Φυσικά υπάρχει και το ερώτημα για το ποιοι θα πετάξουν τα συγκεκριμένα ελικόπτερα. Έλληνες ή Ουκρανοί πιλότοι;

Τι όπλα στέλνουμε στους Ουκρανούς, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση

  • Τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις.
  • Αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας. Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.

-Πυρομαχικά, όπως ρουκέτες 122 χιλιοστών G-2000.Το κάθε ένα από τα δύο C-130 μπορεί να μεταφέρει σχεδόν 20 τόνους φορτίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....