Αναμένεται σύλληψη της συζύγου του Ηλία Μίχου

Μία νέα σύλληψη αναμένεται εντός των επομένων ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, η οποία και θα προκαλέσει αντιδράσεις στην ευρύτερη κοινωνία. Όπως μεταδίδει το zougla.gr η σύλληψη αφορά τη σύζυγο του Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, η οποία ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης.

Μέχρι και προχθές η Ελισάβετ Λέκκα ήταν αιρετή διαμερισματική σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών. Την Ελισάβετ Λέκκα απέπεμψε από την παράταξη του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η Ελισάβετ Λέκκα φέρεται να έχει εμπλακεί σε μια διαδικασία δωροδοκίας της μητέρας της 12χρονης για να μη μιλήσει στις αρχές για αυτή την υπόθεση. Τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια δείχνουν πως η Ελισάβετ Λέκκα έχει αποδεδειγμένα οικονομική συνδιαλλαγή με την 38χρονη μητέρα που έχει ήδη συλληφθεί. Σύμφωνα με το αναμενόμενο ένταλμα σύλληψης η σύζυγος του Ηλία Μίχου θα κατηγορείται για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία.

Βεβαίως, σύμφωνα πάντα με το δικαστικό ρεπορτάζ που καταγράφει τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν άμεσα και άλλες συλλήψεις προσώπων που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για τους «πελάτες» που έχουν ήδη αναγνωριστεί και πολλοί εκ των οποίων έχουν μάλιστα ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ