Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Μαρινάκη: Η Ράνια Τζίμα εκτός δελτίου ειδήσεων αν…

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η Ράνια Τζίμα, σύζυγος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel.

Ο σύζυγός της Γαβριήλ Σακελλαρίδης προετοιμάζεται από επιχειρηματικά κέντρα και κέντρα της διαπλοκής, από αυτά που εμείς εδώ στο PERIODISTA.GR ονομάζουμε δομημένα συμφέροντα, να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή, όπως μαθαίνω, η Ράνια Τζίμα, σε ιδιωτικές συζητήσεις που έκανε, δεν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για συναδέλφους της, οι σύζυγοι των οποίων ασχολούνται με την πολιτική σε κεντρικό επίπεδο και κατέχουν θέσεις εξουσίας, φαντάζομαι πως αν ο δικός της σύζυγος εμπλακεί – και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο – με την πολιτική, θα εγκαταλείψει τη θέση της στο δελτίο. Φαντάζομαι ότι θα είναι αξιοπρεπής. Όχι σαν μερικές, μερικές… (ονόματα δεν λέμε).

Φαντάζομαι επίσης πως ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ήθελε να εκτίθεται έχοντας στο κεντρικό δελτίο παρουσιάστρια σύζυγο διεκδικητή της ηγεσίας κόμματος… εξουσίας.

Εκτός και αν συμβούν όσα θα διαβάσετε ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα