Ραγδαίες εξελίξεις στον ANT1: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα

Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΑΝΤ1 και οι εκπομπές δεν… απέφυγαν τον κανόνα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη εθεάθη δις στα γραφεία του καναλιού του Αμαρουσίου τις τελευταίες ημέρες, συναντήθηκε με στελέχη του ΑΝΤ1 και έδωσε τα χέρια.

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία; Θα ενταχθεί, σύμφωνα με το dailymedia.com.gr στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα με μόνιμη θέση στο πάνελ. Η ίδια αποτελούσε επιθυμία πολλών στο κανάλι – όπως και του ίδιου του Λιάγκα.

Εξάλλου, η ίδια με πρόσφατες δηλώσεις της είχε χαρακτηριστικά πει: «Θα είμαι σε μια εκπομπή, η οποία υπάρχει ήδη στον αέρα αρκετά χρόνια».

Υπάρχουν κι άλλες αλλαγές στο «Πρωινό». Η Χρύσα Ζορκάδη παραμένει στην αρχισυνταξία της εκπομπής παρά την κρούση που δέχθηκε και από άλλο σταθμό ενώ συνεχίζουν ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα καθώς και η Ελένη Βουλγαράκη.

Ερωτήματα παραμένουν τόσο η παρουσία του Βαγγέλη Περρή, ως σχολιαστή, όσο και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου που είχε τη στήλη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Και, οποία έκπληξις, η Λίτσα Πατέρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα περιοριστούν οι ημέρες εμφάνισής της στην πρωινή εκπομπή και άλλες λόγο ακόμη και για αποχώρησή της από την καθημερινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει αποχώρηση από το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στο νέο πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....