Ραγδαίες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι διευθυντές στην Αυγή και Στο Κόκκινο

Η Βούλα Κεχαγιά νέα διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» (ημερήσιου και κυριακάτικου φύλλου), ο Αδάμ Γιαννίκος διευθυντής Στο Κόκκινο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας «Η ΑΥΓΗ ΑΕ» Κωνσταντίνος Νικόλτσιος ανακοινώνει ότι νέα διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» (ημερήσιου και κυριακάτικου φύλλου) αναλαμβάνει από σήμερα η έγκριτη δημοσιογράφος κα. Βούλα Κεχαγιά.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας «LEFT MEDIA Α.Ε.» Κωνσταντίνος Νικόλτσιος ανακοινώνει ότι νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού «105,5 Στο Κόκκινο» αναλαμβάνει από σήμερα ο δημοσιογράφος κ. Αδάμ Γιαννίκος.

Συντονιστής των δύο μέσων είναι ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Σμυρλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...