Ραγδαία πτώση των ποσοστών της ΝΔ βλέπουν το φθινόπωρο οι δημοσκόποι – Το ποσοστό που σοκάρει το Μαξίμου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Η χωρίς προηγούμενο καταστροφή στην Αττική από τις πυρκαγιές που δεν κατάφερε ποτέ να ελέγξει το θλιβερό τσίρκο Μητσοτάκη – Κικίλια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της κοινωνίας για την παρασιτική και άχρηστη κυβέρνηση που έχει κολλήσει σαν βδέλλα στο σώμα της χώρας και έχει κατσικωθεί στο σβέρκο του λαού μας μόνο και μόνο λόγω της απουσίας αντιπολίτευσης.

Η κατάρρευση των ποσοστών του θλιβερού και εντελώς ανίκανου θιάσου Μητσοτάκη το ερχόμενο φθινόπωρο δεν θα έχει προηγούμενο. Έχει ξεκινήσει, βέβαια, από τις ευρωεκλογές όταν η Νέα Δημοκρατία έχασε περίπου 13 ποσοστιαίες μονάδες. Κατάρρευση. Αλλά δεν φάνηκε λόγω της ανυπαρξίας της αντιπολίτευσης.

Τώρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα για τον Μητσοτάκη και τη διεφθαρμένη παρέα του. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Στην καταστροφή που άφησε πίσω της η πυρκαγιά θα προστεθεί η αγανάκτηση για την ακρίβεια και τους λογαριασμούς ρεύματος την ώρα που οι γαλάζιες ακρίδες δεν έχουν αφήσει ούτε πόμολο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το διεφθαρμένο τσίρκο Μητσοτάκη που σφίγγει τη θηλειά γύρω από τον λαιμό τους. Ο ξεπαραδιασμένος, γυρνώντας από τις διακοπές, Έλληνας δεν έχει τίποτα να περιμένει από τον διεφθαρμένο και ανίκανο θίασο Μητσοτάκη. Η ανασφάλεια κυριεύει τον ελληνικόλαό.

Δημοσκόποι μου λένε ότι εκτιμούν πως το ερχόμενο φθινόπωρο τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν πέσει κάτω από το 25%. Δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης να πάει σε εκλογές πολύ σύντομα. Ότι και να πει στην ΔΕΘ, κάνοντας δήθεν στροφή στην Οικονομία, δεν θα είναι ικανό να αναστρέψει το κλίμα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ