Πώς λειτουργούν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Η περίοδος των εκπτώσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν ανοικτά και τις επόμενες δύο Κυριακές, δηλαδή την 14η και την 21η Ιανουαρίου. Τα καταστήματα θα λειτουργούν με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ., ενώ τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα παραμένουν ανοικτά μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ, η πλειονότητα των αλυσίδων θα παραμείνει κλειστή. Τα καταστήματα LIDL, ωστόσο, θα λειτουργήσουν σε διάφορες περιοχές από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., με ορισμένα να κλείνουν στις 18:00 μ.μ. Στην επίσημη ιστοσελίδα τους υπάρχει αναλυτικό ωράριο για κάθε περιοχή.

Δύο καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, στο Metro Mall και στην Πειραιώς, θα είναι επίσης ανοικτά από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι αλυσίδες Σκλαβενίτης και Μασούτης θα κρατήσουν τα περισσότερα από τα καταστήματά τους κλειστά. Ωστόσο, ο Σκλαβενίτης στο Smart Park στα Σπάτα θα λειτουργήσει από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., ενώ ο Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα λειτουργήσει με εκτεταμένο ωράριο από τις 07:00 π.μ. έως τις 23:00 μ.μ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ