Πόσοι έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ (Αν πιστέψει κανείς τους πραξικοπηματίες της Κουμουνδούρου)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα διεξάγεται ο πρώτος γύρος των εκλογών.

Αναφορικά με τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία τις πρώτες 4 ώρες, από την Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι έως τις 12:00 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 21.465 πολίτες στο σύνολο των εκλογικών κέντρων. Βέβαια, μετά από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ με την νόθευση της λαϊκής βούλησης δύσκολα μπορεί να εμπιστευτεί κανείς τα στοιχεία που δίνονται από την Κουμουνδούρου.

Τόνιζαν, δε, ότι η ροή είναι πολύ ικανοποιητική και βαίνει αυξανόμενη, χωρίς τεχνικά ή άλλα προβλήματα. Η επόμενη ενημέρωση για τη συμμετοχή στις εκλογές θα γίνει μετά τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι, στον πρώτο γύρο στις εκλογές του Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή Κασσελάκη, έως τις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 45.000 μέλη.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 19:00. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στα εκλογικά κέντρα και η ψηφοφορία εξελίσσεται ομαλά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.