Πυρηνική-βόμβα από την Ιταλία επιβεβαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις του Periodista.gr για Αγγελικούση και Παναθηναϊκό

Το ιταλικό Europacalcio.it έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τα ρεπορτάζ μας για τον ρόλο της και τη σχέση της με τον Γιάννη Αλαφούζο


Πλήρης δικαίωση και επιβεβαίωση για το Periodista.gr, καθώς όσα έχουμε αποκαλύψει από τον περασμένο Σεπτέμβρη, επιβεβαιώνονται πλέον και από το ιταλικό Europacalcio.it, το οποίο αναφέρεται αναλυτικά στην υπόθεση της Μαρίας Αγγελικούση και την πιθανή είσοδό της στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου, έχει ήδη πραγματοποιηθεί εκτενής οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ενώ η επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο θεωρείται συνεχής. Η παρουσία της στο Διοικητικό Συμβούλιο προβάλλει ως πρώτο σταθμό σε ένα πλάνο που, όπως σημειώνεται, δεν αποκλείει την προοπτική μελλοντικής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι η εξέλιξη του νέου γηπέδου αποτελεί κομβικό παράγοντα, με όλες τις αποφάσεις να μετατίθενται χρονικά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ως τότε, η στρατηγική παραμένει προσεκτική και μετρημένη, αλλά σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα που επιβεβαιώνει απόλυτα όσα αποκάλυψε πρώτο το Periodista.gr, τόσο για τις επαφές όσο και για το βάθος του σχεδίου που βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις μας ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις