Πυρηνική-βόμβα από την Ιταλία επιβεβαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις του Periodista.gr για Αγγελικούση και Παναθηναϊκό

Το ιταλικό Europacalcio.it έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τα ρεπορτάζ μας για τον ρόλο της και τη σχέση της με τον Γιάννη Αλαφούζο


Πλήρης δικαίωση και επιβεβαίωση για το Periodista.gr, καθώς όσα έχουμε αποκαλύψει από τον περασμένο Σεπτέμβρη, επιβεβαιώνονται πλέον και από το ιταλικό Europacalcio.it, το οποίο αναφέρεται αναλυτικά στην υπόθεση της Μαρίας Αγγελικούση και την πιθανή είσοδό της στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου, έχει ήδη πραγματοποιηθεί εκτενής οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, ενώ η επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο θεωρείται συνεχής. Η παρουσία της στο Διοικητικό Συμβούλιο προβάλλει ως πρώτο σταθμό σε ένα πλάνο που, όπως σημειώνεται, δεν αποκλείει την προοπτική μελλοντικής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι η εξέλιξη του νέου γηπέδου αποτελεί κομβικό παράγοντα, με όλες τις αποφάσεις να μετατίθενται χρονικά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ως τότε, η στρατηγική παραμένει προσεκτική και μετρημένη, αλλά σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα αυτά συνθέτουν μια εικόνα που επιβεβαιώνει απόλυτα όσα αποκάλυψε πρώτο το Periodista.gr, τόσο για τις επαφές όσο και για το βάθος του σχεδίου που βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις μας ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;