Μεγάλη ικανοποίηση στο Μαξίμου για τις επιδόσεις Τσακαλώτου, Φίλη και Παπαδημούλη

Εκεί που γυρνούσε το κλίμα, εκεί που η κοινωνία έβραζε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ευθύνες της για τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, εκεί που στη ΝΔ επικρατεί αναβρασμός για τις συμφωνίες στα ελληνοτουρκικά και για την μεγαλοπρεπή εξευτελιστική κωλοτούμπα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκεί που η πανδημία αποκαλύπτει τις τραγικές ευθύνες του κυβερνητικού θιάσου για την εξάπλωσή της στη χώρας, τσούπ… πετιούνται ο Παπαδημούλης και ο Φίλης και τα «χώνουν» στην Τζάκρη, τσούπ… πετιέται κι ο Τσακαλώτος και τα «χώνει» στον Τσίπρα. Και όλα αυτά επειδή ενοχλήθηκαν για τις επιθέσεις στον Μητσοτάκη. 

Με απλές κινήσεις, οι περιθωριακή ομαδούλα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ – που μπορεί να είναι περιθωριακή, αλλά τη ζημιά την κάνει για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – άλλαξε την ατζέντα κι έδωσε έστω για λίγο ανάσα στον Μητσοτάκη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τις επιδόσεις της συνιστώσας «Φίλων του Μητσοτάκη» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...