Οργιάζουν οι φήμες: Κάτω από το 20% η ΝΔ του Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Η παντελής έλλειψη αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων, που επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έχει οδηγήσει σε όργιο φημών στο παρασκήνιο.

Μερικές από αυτές αναφέρουν ότι όταν γίνουν οι εκλογές μπορεί η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη να βρεθεί ακόμη και κάτω από το 20%. Οπως λένε αναλυτές και δημοσκόποι οι διαρροές είναι πολλές τόσο προς το ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη, όσο και προς σχήματα της άκρας Δεξιάς.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος όγκος των αντιεμβολιαστών είναι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, οι οποίοι δεν θέλουν πλέον να τον βλέπουν.

Επίσης η αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας και η έκρηξη των τιμών, το κύμα ακρίβειας δηλαδή, αναμένεται να σαρώσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες δεν εξετάζουν τις συνθήκες που επικρατούν σε πλανητικό επίπεδο. Κοιτάζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Λένε, ότι οι δημοσκόποι που στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον Μητσοτάκη δεν θα μπορέσουν να το κάνουν για πολύ. Πόσο (αυτό)εξευτελισμό θα αντέξουν;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ