«Από τότε που γλείφεις τα @#!δ!@ του αφεντικού σου έπαθες αμνησία» – Χοντρό επεισόδιο στο Κολωνάκι ανάμεσα γνωστό δημοσιογράφο – υπάλληλο εφοπλιστή και πρώην σύντροφο από το ΚΚΕ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τις προάλλες σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.

Εκεί βρισκόταν γνωστός δημοσιογράφος – συγγραφέας – υπάλληλος εφοπλιστή, πρώην κομπάρσος σε παρακμιακή ταινία, ΤΥΠΟΣ ΛΑΪΚΟC (από εκείνους που πάνε σε πατσατζίδικα για κοτόσουπα), μαϊντανός και δήθεν διαμορφωτής κοινής γνώμης στα social media, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Αριστεράς (για χρόνια παρίστανε τον οπαδό του ΚΚΕ, στη συνέχει ανέπτυξε στενότατη σχέση με πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη που λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα γλείφει καθημερινά τους ΣΥΡΙΖαίους, όταν δεν παριστάνει τον διανοούμενο σκορπώντας άφθονο γέλιο σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις), με την παρέα του.

Στον ίδιο χώρο λοιπόν, στο ίδιο στέκι βρέθηκε και… πρώην σύντροφος από το ΚΚΕ, ο οποίος πλησίασε τον δημοσιογράφο – υπάλληλο του εφοπλιστή για τον χαιρετίσει. Εκείνος, όμως, έκανε ότι δεν τον θυμόταν. Τότε ο… πρώην σύντροφος από το ΚΚΕ εξερράγη και του είπε: «Από τότε που γλείφεις τα @#!δ!@ του αφεντικού σου έπαθες αμνησία».

Αυτό ήταν! Ο υπαλληλάκος που γλείφει γενικώς από το πρωί μέχρι το βράδυ κόσμο και κοσμάκι στην κοινωνική του ζωή και στα social media δεν άντεξε τον διασυρμό και αφού αναψοκοκκίνισε και το λιγδιασμένο μαλλί του άρχισε να πετά δεξιά κι αριστερά, περίπου προκάλεσε τον… πρώην σύντροφο από το ΚΚΕ σε μονομαχία (παραλίγο να πλακωθούν στο ξύλο) έξω από το γνωστό στέκι. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε η… αιματοχυσία.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος – υπάλληλος του εφοπλιστή ήταν τόσο ΚΚΕ, ώστε σε κάποια στιγμή είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστό του ότι «Ο Στάλιν εκτός από ωραία προσωπικότητα, ήταν και ωραίος γκόμενος».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δε έχει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε στο πρόσφατο παρελθόν ενδυθεί τη προβιά του τρολ και έγραφε κακά λογάκια για το αφεντικό και για ΕΝΑ… βαπόρι από την Περσία.

Αλλά αυτά θα τα μάθετε αναλυτικά σε επόμενο επεισόδιο. Ο εφοπλιστής πάντως δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος και το κακό για τον θαυμαστή του Στάλιν είναι ότι έχει αφήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο.

ΥΓ: Στα επόμενο επεισόδια επίσης θα μάθετε για τα καμαρίνια σε τηλεοπτικό σταθμό (γέλασε και ο τελευταίος τεχνικός του καναλιού), για τα κακά λογάκια που λέει δεξιά κι αριστερά ο ρουφιανάκος και για τις φωτογραφίες της ντροπής σε βιλα (;) της Μυκόνου.

ΥΓ2: Κάπου διαβάσαμε ότι, τη θλιβερή αυτή περίπτωση που ρουφιανεύει κόσμο και κοσμάκι, σε άλλα οικόσιτα του αφεντικού του σκέφτονται κάποιοι στην Κουμουνδούρου να την κατεβάσουν ως υποψήφια στις εκλογές. Θα πέσει περισσότερο γελιο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...