Πυθία: Καλά κρυμμένα μυστικά για Καραμήτσο και Πρώτο Θέμα έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης – Ένα κουίζ που θα προκαλέσει σεισμό

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Στα άκρα έφτασε τις προάλλες η σύγκρουση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με το Πρώτο Θέμα και τον εκδότη του Τάσο Καραμήτσο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ερωτήματα αναφορικά με το κούρεμα της τάξης του 70% των δανείων της εφημερίδας από την Τράπεζα Πειραιώς, για να λάβει κωμικές απαντήσεις από το Πρώτο Θέμα για ζητήματα που έχουν απαντηθεί, αλλά και… υποσχετικές για αποκαλύψεις σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Καραμήτσος, εκδότης του Πρώτου Θέματος
Ο Καραμήτσος, εκδότης του Πρώτου Θέματος

Και ενώ οι πάντες στην πιάτσα γνωρίζουν ότι το Πρώτο Θέμα δεν έχει τίποτα στα χέρια, τα “πυρά” δηλαδή θα είναι άσφαιρα και μάλλον οδεύει προς τον ολοκληρωτικό διασυρμό, ο Στέφανος Κασσελάκης, μου λένε, ότι έχει κρυμμένους άσσους στα μανίκια του και “πυρηνικά όπλα” στο συρτάρι του, καλά κρυμμένα μυστικά για την εφημερίδα και τον εκδότη της που θα προκαλέσουν ΣΕΙΣΜΟ.

Πάμε τώρα και σε ένα κουιζάκι:

Ποιος στενός συνεργάτης του Τάσου Καραμήτσου είχε συνεργαστεί – μέσω της εταιρείας του – με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα; Πότε είχε συμβεί αυτό; Πόσα χρήματα είχε εισπράξει;


Οι απαντήσεις προσεχώς. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ