Πρώτο βιολί του Αλέξη Τσίπρα αναλαμβάνει διευθυντής στα Παραπολιτικά και γίνεται υπάλληλος του Κουρτάκη (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Περίεργα είναι όσα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της πολιτικής και των media, ενώ οργιάζουν οι φήμες και οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η Διαπλοκή στρώνει τον δρόμο για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενός Αλέξη Τσίπρα που έχει συνθηκολογήσει με τα δομημένα συμφέροντα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τεράστια έκπληξη προκαλεί η πρόσληψη του Τσιπρικού αρθρογράφου, Βασίλη Σκουρή από τα ΜΜΕ του Μητσοτακικού και Δεξιού εκδότη, Γιάννη Κουρτάκη. Ο Σκουρής, λένε, ότι δεν γράφει τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα, ενώ υπάρχει έντονο επιχειρηματικό παρασκήνιο αναφορικά με το τι συνδέει τους δύο άνδρες και διαφόρους άλλους παρατρεχάμενους, οι οποίοι απασχολούνται σε ιστοσελίδα που προσεχώς θα βρεθεί στο επίκεντρο αποκαλύψεων για τις χρηματοδοτήσεις που τη συντηρούν.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Σκουρή:

Σύντομα θα σας αποκαλύψω για ποιον λόγο ΜΜΕ επιρροής Μαρινάκη ή του Βαγγέλη Μαρινάκη απορροφούν ανθρώπους του περιβάλλοντος Τσίπρα και διαφόρους άλλους δήθεν Αριστερούς, οι οποίοι μπέρδεψαν τη δημοσιογραφία με την “εκτέλεση συμβολαίων”.

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται ο Σεπτέμβρης των μεγάλων αποκαλύψεων…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ