Πρώτη δημοσκόπηση με εντυπωσιακό εύρημα: Ποιο ποσοστό παίρνει το Δημοκρατικό Κόμμα Κασσελάκη και ποιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ήδη οι δημοσκόποι έχουν πιάσει δουλειά και δουλεύουν επάνω σε συγκεκριμένα σενάρια. Το ένα έχει να κάνει με τις πιθανές υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προς το παρόν τα πράγματα είναι συγκεχυμένα.

Το δεύτερο, όμως, έχει να κάνει με την πιθανή – καθώς το εξετάζει σοβαρά – κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές του Στέφανου Κασσελάκη με το δικό του κόμμα, το οποίο όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει την επωνυμία Δημοκρατικό Κόμμα, στα πρότυπα του κόμματος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Όπως μου αποκάλυψε κορυφαίος δημοσκόπος ήδη τρέχει, τα τελευταία 24ωρα, σχετική δημοσκόπηση και τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά. Ένα από αυτά, όπως μου αποκάλυψε, είναι το εξής:

Αν αύριο είχαμε εθνικές εκλογές, ένα κόμμα Κασσελάκη θα έπαιρνε 7%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, με όποια ηγεσία, θα άγγιζε με το ζόρι το 5%. Δεν αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές να βρεθεί ακόμη και εκτός Βουλής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ