Πρόταση-βόμβα από τον Νίκο Χατζηνικολάου σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να σνομπάρει τα debate των πολιτικών αρχηγών, διότι ο τρόπος που διεξάγονται είναι παράλληλοι μονόλογοι, ενώ ο ρόλος των δημοσιογράφων μπαίνει σε καλούπι που δεν του ταιριάζει… Ωστόσο από την εκπομπή του “Πρόσωπα” στον ΑΝΤ1 εχθές το βράδυ πρότεινε να διεξαχθεί ένα debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη θεωρώντας, και όχι άδικα, ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους πολίτες. Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να το συντονίσει εάν δεχθούν οι δυο αρχηγοί.

Είναι αλήθεια ότι μια ελεύθερη τηλεμαχία μεταξύ των δυο πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον… Αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι εκτός από κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και τι είδους αντιπολίτευση θέλει. Όπως μεταδίδει το enimerosi24.gr, προφανώς το ΠΑΣΟΚ απέχει αρκετά από το να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά έχει βάλει πλώρη για εκεί… Που σημαίνει εαν όχι τώρα, στις επόμενες εκλογές, δηλαδή μετά από τέσσερα χρόνια το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει ανοιχτά ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δεχόταν σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει σε μια τηλεμαχία μόνο με τον Νίκο Ανδρουλακη, διότι απλούστατα κάτι τέτοιο θα ωφελούσε μόνο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Περίπου, αλλά από την ανάποδη πλευρά, είναι το ίδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν δέχεται να πάει σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα! Με απλά λόγια ο πρώτος δεν έχει ποτέ λόγο να μπει σε μια τέτοια μονομαχία (και δοκιμασία)!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...