Πρόσωπο – κλειδί πρεσβείας ισχυρού δυτικού κράτους: «Το 2027 ο Στέφανος Κασσελάκης ορκίζεται πρωθυπουργός»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σήμερα από Πυθία θα μεταμορφωθώ σε Πανδώρα και θα ανοίξω το κουτάκι. Λοιπόν. Η συζήτηση που θα σας μεταφέρω πραγματοποιήθηκε σε ένα ήσυχο μέρος κάπου στα… πολύ Βόρεια Προάστια της πρωτεύουσας, λίγο πριν το Πάσχα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε αυτό το ήσυχο μέρος συμμετείχα εγώ, ένας πρώην υπουργός (μην βιαστείτε να καταλήξετε ότι ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μπορεί να κάνετε και λάθος) και ένα πρόσωπο – κλειδί που κινείται με ευκολία στους διαδρόμους Πρεσβείας ισχυρού δυτικού κράτους.

Το τελευταίο πρόσωπο, που γνωρίζει, όχι μόνο τα όσα συμβαίνουν στις διπλωματικές αντιπροσωπείες, αλλά και το πως διαμορφώνεται ή θα διαμορφωθεί ο καταστατικός χάρτης του πολιτικού – επιχειρηματικού συμπλέγματος εξουσίας, είπε στη συζήτηση, με το πρώην υπουργό να κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι του, χαμογελώντας ελαφρώς: “Το 2027 ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός”.

Όταν τον ρώτησα: “Πως το λες με τόση βεβαιότητα”, εκείνος μου απάντησε λακωνικά και ακολούθως ήπιε μια γουλιά από το εξαιρετικό κρασί του: “Είναι δρομολογημένο”!

Άφησε να εννοηθεί ότι έχουν συμφωνήσει και τα κονκλάβια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...