Πρόσφερε 2.000.000 ευρώ για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Η απάντηση της Κουμουνδούρου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η κατάσταση στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι, ως γνωστόν, τραγική. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και οι υποσχέσεις του Σωκράτη Φάμελλου και των υπόλοιπων πραξικοπηματιών ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου και για να δημιουργηθεί τεχνητή κρίση σε βάρος του Κασσελάκη.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί η φήμη – πληροφορία ότι επιχειρηματίας πρόσφερε το ποσό των 2.000.000 ευρώ για να αγοράσει τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία, ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία έχουν μηδενική απήχηση και έχουν απαξιωθεί εντελώς. Οι ίδιες φήμες-πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κουμουνδούρου απάντησε αρνητικά στην προσφορά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.