Πρόκληση χωρίς προηγούμενο: Υφυπουργός του Μητσοτάκη έκανε περιοδεία με Porsche (pics)

Το πρωί του Σαββάτου μία πολιτικός έκανε τη βόλτα της στην προκυμαία της Μυτιλήνης με το εικονιζόμενο αυτοκίνητο. Πρόκειται για μάρκα Porsche, ενώ πίσω ακολουθούσαν τα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Επρόκειτο για την υφυπουργό Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα nealesvou, τη Χριστίνα Αλεξοπούλου παρέλαβε η Porsche από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια τη μετέφερε σε όλες τις συναντήσεις της που είχε στη Λέσβο, σε διάφορες περιοχές του νησιού.

“Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα”, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα που διευκρινίζει ότι οδηγός της Porsche ήταν γνωστός επιχειρηματίας, ενώ το πολυτελέστατο αυτοκίνητο φέρεται να ανήκει στη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ.

Την υφυπουργό συνόδευαν ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος. Ο πρώτος κινήθηκε με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας Skoda, ο δε κ. Κουφέλος με το μηχανάκι του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...