Πολύ χοντρό παρασκήνιο: Μεγάλη η ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαρδινογιάννη – Οι συζητήσεις για επιχειρηματίες και καναλάρχες

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Μητσοτάκη, φημολογείται ότι έχει εκδηλωθεί έντονη ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα ευρύτερα για το σύστημα Βαρδινογιάννη.

Όπως χαρακτηριστικά μεταδίδει η ιστοσελίδα powergame.gr, η ενόχληση έχει ως αφετηρία τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, όπου προφανώς ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα περίμενε να τύχει μεταχείρισης ανάλογης του Kontra Channel και του Γιώργου Μελιγγώνη.

Γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα στο ίδιο ρεπορτάζ: Επειδή τέτοιου είδους «ενοχλήσεις» φυσικά δεν περιορίζονται σε δυο-τρεις σκληρές ερωτήσεις, μαθαίνω ότι εκείνο που έχει ενοχλήσει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο τον Τσίπρα είναι η υποψία ότι Star και Alpha «ψηφίζουν» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη. Φυσικά, όλα αυτά και άλλα πολλά (όπως ερμηνεύει και ο φίλος ο Κωνσταντίνος Αργυρός) βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στo μυαλό του προέδρου Αλέξη και κάτι τύπων που μαζεύει κάθε πρωί στην Κουμουνδούρου, για να του πουν πόσοι (αλλά κυρίως ποιοι) επιχειρηματίες, καναλάρχες, δημοσιογράφοι και… τραγουδιστές ζουν και αναπνέουν με έναν και μόνο σκοπό. Να μην ξαναδούν πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ