Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Προανακριτική: Κόλαφος η κατάθεση Βερύκιου, αποδόμησε οριστικά το αφήγημα της ΝΔ

Μετά το στραπάτσο της Ν.Δ. από την κατάθεση Καλογρίτσα, σήμερα ακολούθησε ο κόλαφος της κατάθεσης Βερύκιου, ο οποίος αποδόμησε οριστικά το αφήγημα της ΝΔ” αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάθεση του δημοσιογράφου, και πρώην μέλους του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, επί ιδιοκτησίας Δ. Κοντομηνά στην Προανακριτική.

Παραθέτουν μάλιστα τα εξής αποσπάσματα από την εξέταση του κ. Βερύκιου:

Δ. Βερύκιος: -«Δεν ήμουν στο ραντεβού Κοντομηνά – Καλογρίτσα. Ο ίδιος ο Καλογρίτσας πήρε τηλέφωνο τον Κοντομηνά για να κλείσουν το ραντεβού. Ο Κοντομηνάς μού είπε ότι ο Καλογρίτσας δεν ενδιαφερόταν για τη διοίκηση του καναλιού, παρά μόνο για πολιτικές εκπομπές και το δελτίο ειδήσεων. Έκανε εντύπωση στον Κοντομηνά ότι ο Καλογρίτσας μιλούσε απαξιωτικά για την τότε κυβέρνηση».

-«Μου είπε ο Κοντομηνάς “πώς μπορώ να συνεργαστώ με ένα τύπο που δεν έχει μία στην τσέπη και βρίζοντας αυτούς που υποτίθεται ότι τον έστειλαν; Αυτά δεν γίνονται ούτε στην μαφία“».

-«Δεν ξέρω αν ο Κοντομηνάς ενημέρωσε κάποιον στην τότε κυβέρνηση, αλλά εμένα μου είπε κατά λέξη: “Τον Καλογρίτσα δεν τον θέλουν ούτε στο Μαξίμου”».

Σύμφωνα με τις κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, “ενδεικτικό του φιάσκου με την Προανακριτική, που έστησε η Ν.Δ., είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία προσπαθεί να κλείσει άρον άρον την υπόθεση, παραιτούμενη από τη διαδικασία να καλέσει άλλους μάρτυρες”.

«Από φαρσοκωμωδία μετατρέπεται σε κλαυσίγελο»
Σε ό,τι αφορά την “αλλοίωση των πρακτικών για δεύτερη φορά“, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι “ο κ. Κελέτσης βρήκε αμέριστη συμπαράσταση από τον κ. Κεγκέρογλου. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., όταν η Θ. Τζάκρη εγκάλεσε τον πρόεδρο της επιτροπής για την συστηματική παραποίηση, την οποία και ο ίδιος έχει παραδεχθεί” προσθέτους οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγουν: “Το θέατρο της Προανακριτικής από φαρσοκωμωδία μετατρέπεται σε κλαυσίγελο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη”.

Τέλος, οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι “η Ν.Δ. εκτός από το να αλλοιώνει συστηματικά τα πρακτικά, αλλοιώνει και τη σημερινή κατάθεση του μάρτυρα, διακινώντας διαλόγους σε τηλεοπτικές εκπομπές προ πενταετίας, αποκρύπτοντας σκοπίμως τις σημερινές απαντήσεις του Δήμου Βερύκιου”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...