ΠΡΟΧΟΧΗ: Επικίνδυνο σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο σε παρενέργειες εμβολίων COVID-19

Την προσοχή των πολιτών σε σκεύασμα που πωλείται μέσω internet και εμφανίζεται ως «θαυματουργό», συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων!

Το MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα), πωλείται μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/ και https://www.mms.com.gr/, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Το σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων!

Ο ΕΟΦ τονίζει πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και άρα δε έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Γι’ αυτό τον λόγο η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ