Προς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ: Αν ψηφίσετε Δούκα θα πάρετε Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Με μπαράζ αποκαλύψεων σαν έχουμε ενημερώσει ότι η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό τμημάτων της ντόπιας διαπλοκής να δημιουργηθεί πολιτικός φορέας – μαριονέττα στην Κεντροαριστερά, την ηγεσία του οποίου θα αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σας έχουμε ενημερώσει ότι σε αυτό το πλαίσιο, με την πιθανή εκλογή του, ο Χάρης Δούκας θα γίνει ένας μεταβατικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να αναλάβει το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, με εκείνους που στον ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται σήμερα για την αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτός ο φορέας.

Χθες σας αποκάλυψα τι αναφέρουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις. Δείχνουν ισχνό προβάδισμα Δούκα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά με τον Δούκα στο τιμόνι της ηγεσίας του, το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα θα πέσει σε μονοψήφια ποσοστά. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι ο Χάρης Δούκας δεν αποτελεί λύση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του, και ότι ο δήμαρχος Αθηναίων προορίζεται από τη διαπλοκή ώστε να διαδραματίσει τον ρόλο που του αναλογεί στο πλαίσιο των διεργασιών για τη συγκρότηση του κόμματος Τσίπρα, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία επιχειρηματικών ομίλων και δύο τραπεζών.

Επομένως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γνωρίζει: Αν ψηφίσει τον Χάρη Δούκα θα πάρει τον Αλέξη Τσίπρα. Το θέλει αυτό;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου