Προς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ: Αν ψηφίσετε Δούκα θα πάρετε Τσίπρα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Με μπαράζ αποκαλύψεων σαν έχουμε ενημερώσει ότι η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό τμημάτων της ντόπιας διαπλοκής να δημιουργηθεί πολιτικός φορέας – μαριονέττα στην Κεντροαριστερά, την ηγεσία του οποίου θα αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σας έχουμε ενημερώσει ότι σε αυτό το πλαίσιο, με την πιθανή εκλογή του, ο Χάρης Δούκας θα γίνει ένας μεταβατικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να αναλάβει το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, με εκείνους που στον ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται σήμερα για την αποκαθήλωση του Στέφανου Κασσελάκη και τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτός ο φορέας.

Χθες σας αποκάλυψα τι αναφέρουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις. Δείχνουν ισχνό προβάδισμα Δούκα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά με τον Δούκα στο τιμόνι της ηγεσίας του, το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα θα πέσει σε μονοψήφια ποσοστά. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι ο Χάρης Δούκας δεν αποτελεί λύση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ανεβάσει τα ποσοστά του, και ότι ο δήμαρχος Αθηναίων προορίζεται από τη διαπλοκή ώστε να διαδραματίσει τον ρόλο που του αναλογεί στο πλαίσιο των διεργασιών για τη συγκρότηση του κόμματος Τσίπρα, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία επιχειρηματικών ομίλων και δύο τραπεζών.

Επομένως ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γνωρίζει: Αν ψηφίσει τον Χάρη Δούκα θα πάρει τον Αλέξη Τσίπρα. Το θέλει αυτό;

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...