Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ, με την άσκηση ποινικής δίωξης σε πέντε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, συν τους γνωστούς τιμωρημένους του τεχνικού επιτελείου, στέλνοντας τον Δικέφαλο αποδεκατισμένο στον ΟΦΗ!
Μόνο ως τυχαίο γεγονός δεν εκλαμβάνεται από τους Θεσσαλονικείς η ποινική δίωξη σε ένα μομέντουμ που η συσπείρωση τους δοκιμάζεται, η εσωστρέφεια έχει κάνει την εμφάνισή τους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:
«Συνεχίζεται η προσπάθεια με κάθε τρόπο εξόντωσης του ΠΑΟΚ, με εξάντληση όλων των νομικών μέσων που παραβιάζουν και την λογική, αλλά και κάθε έννοια ισονομίας.
Μαζεύονται πολλές δήθεν τυχαίες τελείες, που μόνο αφελής δεν μπορεί να ενώσει για να αντιληφθεί πως υπάρχει ένας συντονισμένος πόλεμος εναντίον μας, από αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν την επιτυχία ενός Συλλόγου εκτός Αθήνας που ανατρέπει την κατεστημένη τους αντίληψη για το πως πρέπει να μοιράζεται η πίτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κόσμος μας πρέπει να ξέρει και να θυμάται ότι παρά τα λάθη και τις παραλείψεις μας, είμαστε περήφανοι που συνειδητά αντιστεκόμαστε και αντιμετωπίζουμε αυτές τις παθογένειες και με τη βοήθειά του καταφέρνουμε πάντα να σηκωθούμε ισχυρότεροι. Μια υπόσχεση που κρατάμε σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια».
Αποδεκατισμένος
Αποδεκατισμένη θα ταξιδέψει στο «Γεντί Κουλέ» η ασπρόμαυρη αποστολή για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League (8/2, 20.00).
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τα… βαριά χαρτιά του και συγκεκριμένα τους Τάισον, Κεντζιόρα και Οζντόεφ που θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιβολή περιοριστικού όρου και συγκεκριμένα των 10 ημερών απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι Τισουντάλι – Λόβρεν, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Εκτός είναι και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φιόντορ Τσάλοβ, λόγω τραυματισμού, ενώ στο παιχνίδι αυτό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Καμαρά, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ!
Κοινώς έξι πολύ σημαντικές απουσίες μετράει ήδη ο Δικέφαλος, δύο 24ωρα πριν το ματς με τους Κρητικούς! Σε όλα αυτά, θα πρέπει να προσθέσει κανείς πως και ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δεν θα μπορούν να βρίσκονται ούτε στην κερκίδα του «Γεντί Κουλέ».