Προκλητικές διαρροές από το Μαξίμου: Ποιος Μαρινάκης και ποιος Γιαννακόπουλος; Αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα έπαιρναν τα Ευρωπαϊκά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα όσα συμβαίνουν στο τριτοκοσμικό και διεφθαρμένο καθεστώς του πολιτικού απατεώνα, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχουν προηγούμενο. Ή μάλλον έχουν. Θα τα συναντήσει σε χούντες και αυταρχικά καθεστώτα. Ο… Λουδοβίκος Μητσοτάκης, όμως, εκτός από πολιτικός απατεώνας και ηγέτης μίας παρασιτικής και διεφθαρμένης δράκας, αρχίζει και ξεφεύγει για τα δεδομένα κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φέτος οι ελληνικοί σύλλογοι είχαν κάποιες σημαντικές επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός κατάκτησε την Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός το Conference League.

Το Μαξίμου στέλνει τώρα ντιρεκτίβα στα ΜΜΕ που ελέγχει, στους υποτακτικούς, στα οικόσιτα και στις μίσθαρνες ντουντούκες ότι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι δικές του επιτυχίες, επιτυχίες της κυβέρνησης ή μάλλον του καθεστώτος του. Είναι, λένε, κυβερνητικές επιτυχίες. Και βάζουν να τα λένε αυτά και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Αυτά διαβάζω σε διάφορες φιλομητσοτακικές στήλες. Εξάλλου είναι χαρακτηριστικό τον αυταρχικών καθεστώτων να προβάλλουν τις αθλητικές επιτυχίες. Τόση και τέτοια προπαγάνδα είχαμε να δούμε από τη Χούντα.

Ξέρετε τι λένε στο Μαξίμου; “Ποιος Μαρινάκης και ποιος Γιαννακόπουλος, αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιρναν τα ευρωπαϊκά”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ