Προβληματισμένος ο Νίκος Ανδρουλάκης για το ποιον θα στηρίξει ο Κώστας Λαλιώτης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θολό είναι ακόμη το τοπίο στο παρασκήνιο αναφορικά με τον ποιον θα στηρίξει τελικά για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Λαλιώτης. Οι δεσμοί με την οικογένεια Παπανδρέου είναι ισχυροί και θα μπορούσε η απόφασή του να ταυτίζεται είτε με εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φαίνεται να στηρίζει τον Χάρη Δούκα, είτε με εκείνη του Νίκου Παπανδρέου, ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον Παύλο Γερουλάνο.

Εκείνο το οποίο είναι σίγουρο είναι πως για τις κινήσεις του Κώστα Λαλιώτη υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο στρατόπεδο του Νίκο Ανδρουλάκη και αυτό, καθώς είναι δεδομένο ότι το “Θείον Βρέφος”, όσο χρόνια και αν περάσουν έχει ισχυρή επιρροή, τόσο μέσα στο κόμμα, όσο και στη βάση του ΠΑΣΟΚ. Η επιλογή και ο ρόλος που σίγουρα θα διαδραματίσει στο παρασκήνιο θα καθορίσουν πολλά για την έκβαση των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας.

Πάντως, μέχρι σήμερα, πολύ συχνά ο Κώστας Λαλιώτης δίνει τις συμβουλές του στον Νίκο Ανδρουλάκη κι εκείνος του έχει μεταφέρει ότι στην Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει πάντοτε ένα γραφείο το οποίο τον περιμένει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ