Πούλησαν ιστοσελίδα στο επιχειρηματικό κέντρο που στηρίζει Τσίπρα για αρχηγό της Κεντροαριστεράς και τώρα έχουν βίλες στην Πολιτεία

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσοι διαβάζετε με συνέπεια ή τακτικά τη στήλη έχετε στα χέρια σας όλα τα κομμάτια του παζλ. Αν δεν τα έχετε ή δεν θυμάστε καλά, τότε μπορείτε με τις κατάλληλες αναζητήσεις στο PERIODISTA.GR, αλλά και στην Google, να βρείτε όλα τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τα επιχειρηματικά κέντρα που στήριζαν και στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα από την εποχή που είχε προηγηθεί των εθνικών εκλογών του 2023, για τους παρατρεχάμενους δημοσιογράφους του συστήματος Τσίπρα, που διαδραμάτισαν το ρόλο των χρήσιμων ηλιθίων στην υπόθεση των εσωτερικών “εκκαθαρίσεων” στο Μέγαρο Μαξίμου που διενεργήθηκε παράλληλα με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών και για τους τραπεζικούς κύκλους και τα συστήματα των ολιγαρχών που απεργάζονται τα σενάρια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, εκλογής του Χάρη Δούκα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως μεταβατικού προέδρου και δημιουργίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης θα έχετε διαβάσει για επιχειρηματικά κέντρα του τομέα των κατασκευών που χρηματοδοτούσαν και χρηματοδοτούν ιστοσελίδες που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, για κρουαζιέρες με κότερα στο Ιόνιο, για την σκανδαλώδη συνθηκολόγηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάννη Στουρνάρα, για τα ίδια κέντρα των δομημένων συμφερόντων που είχαν ποντάρει τα πάντα στην προοπτική εκλογής, το 2023, της Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για δημοσιογράφους του κλίματος Τσίπρα που τους προσλαμβάνουν οι φίλοι των εφοπλιστών που είχαν γκρεμίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Δένδια και άλλα πολλά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε τώρα μία ωραία ιστορία:

Εν αρχή ήταν μία ιστοσελίδα που, τουλάχιστον μέχρι το 2023, την χρηματοδοτούσε συγκεκριμένο σύστημα κολοσσού κατασκευαστικής εταιρείας. Με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και αφού η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου, μία ομάδα παρατρεχάμενων του Αλέξη Τσίπρα, του Δημήτρη Τζανακόπουλου και της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και πρώην μετακλητών της ΝΔ, οι οποίοι ασχολούνταν με το τραπεζικό ρεπορτάζ και διάφορες περίεργες δουλίτσες (Τι δουλειά να έχουν άραγε τα “παιδιά” του Τσίπρα με Δεξιούς και θρησκόληπτους;) μεταπήδησε εν μία νυκτί σε άλλη ιστοσελίδα. “Σιγά το πράγμα”, θα μου πει κάποιος. “Σύνηθες” θα πει κάποιος άλλος. “Έψαξαν κλαράκι να πιαστούν” θα αναφωνήσει ένας τρίτος.

Η Έφη Αχτσιόγλου στην αγκαλιά της διαπλοκής
Η Έφη Αχτσιόγλου στην αγκαλιά της διαπλοκής

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Διότι μαζί με τη δημοσιογραφική παρέα μεταπήδησε και ο χρηματοδότης. Για την ακρίβεια ο χρηματοδότης μετακίνησε την παρέα σε ένα δικό του μαγαζί για να συνεχίσουν να κάνουν τις ίδιες δουλίτσες όλοι μαζί και στην βιτρίνα να προστατεύουν το “ιερό τοτέμ”, τον Αλέξη Τσίπρα. Και τι έκανε; Αγόρασε την ιστοσελίδα. Έτσι, οι δύο ιδιοκτήτες της εξαγορασμένης ιστοσελίδας βρέθηκαν με πολύ καλά χρήματα και θέσεις, αφού – όπως λένε δεξιά και αριστερά – “πουλήσαμε την κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα ξεφορτώθηκαν και το βάρος της ιστοσελίδας που με κόπο είχαν στήσει και “τρέξει”.

Οι πρώην ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας ήταν ένας Κεντροαριστερός και ένας Κεντροδεξιός. Ο Κεντροαριστερός ήταν και είναι φίλος του Αλέξη Τσίπρα ή έτσι λέει τουλάχιστον. Μέχρι και στο σπίτι του πήγαινε ή έτσι λέει τουλάχιστον. Ενώ έμενε στο ενοίκιο ξαφνικά βρέθηκε με βίλα στην Πολιτεία και κανένας δεν πιστεύει ότι τον βοήθησε απλά ο πεθερός του ή ότι τέτοιο ακίνητο το αγόρασε απλά επειδή πήρε στεγαστικό δάνειο. Μεγαλεία. Πήγαν σε καλή μεριά τα χρήματα. Ο άλλος, ο Κεντροδεξιός, έπιασε δουλειά, ως δημοσιογράφος, στα ΜΜΕ δύο επιχειρηματικών κέντρων, στα οποία εργάζεται παράλληλα. Εδώ υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο: Το ένα επιχειρηματικό κέντρο βρίσκεται πίσω από τα σενάρια συγκρότησης του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Το δεύτερο βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις ώστε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της στήριξης του Αλέξη Τσίπρα.

Όλα τα παραπάνω φαίνονται απλά. Είναι, όμως, πολύπλοκα. Ότι διαβάσατε παραπάνω είναι μόνο το εισαγωγικό κείμενο όσων θα ακολουθήσουν. Μείνετε συντονισμένοι… Οι λεπτομέρειες θα αναδείξουν ένα σκάνδαλο μεγατόνων στην πολιτική ζωή. Και ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ