Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Αυτιά…

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια. Μιλάμε φυσικά για το δυναμικό κοινό, το οποίο ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με το ζόρι το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

Θα είναι το οριστικό τέλος του Γιώργου Αυτιά από την πρωινή ζώνη ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου ή υπάρχουν ελπίδες να γυρίσει και αυτή την παρτίδα; Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί ένα σταθερό κοινό, κυρίως υπερήλικες, οι οποίοι του δίνουν ένα 20% στο γενικό σύνολο, το θέμα είναι όμως η προσέλκυση των νεαρότερων τηλεθεατών για να σώσει τη χρονιά και αυτό προς το παρόν φαίνεται ακατόρθωτο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες