Πολυχρονόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν σας προκαλεί εντύπωση που ενώ βγαίνουν καθημερινά σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ για την Αθηνά Λινού τα ΜΜΕ της διαπλοκής, η ΝΔ ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζουν άχνα; Δεν σας κάνει εντύπωση που την στηρίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η όλη η σάρα και η μάρα γαλάζιων δημοσιογράφων και τρολς;

Φανταστείτε να ήταν κάποιος άλλος στη θέση της. Διάβαζα και μία ανάρτηση ενός κακομοίρη πρώην δημοσιογράφου της “Αυγής” – από εκείνους που εκτός κόμματος δεν μπορούν να κάνουν, λόγω ανικανότητας, καμία δουλειά – που είδε τον Πολάκη να “κάνει κομματάκια την Λινού”, αλλά τα εκατομμύρια που έπαιρνε το ίδρυμά της δεν τα είδε. Αυτόν τον τύπο, χαριστικά – λόγω του μπαμπά, λόγω… οικογενειακής ευθύνης δηλαδή – τον έτρεφαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για τον απόλυτο παρασιτισμό (και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πληρώνονται τα μισθά στην “Αυγή”). Λογικό να στέκεται στο πλευρό της Λινού.

Μετά είδα εκείνη την ανακοίνωση της Αθηνάς Λινού για τα εκατομμύρια των μερίδων φαγητού που έδωσε. Και ξέρετε τι κατάλαβα; Ότι η Αθηνά Λινού είναι ο Πολυχρονόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος ντε που με τον “Άλλο άνθρωπο”, την “κοινωνική του κουζίνα” έφτασε να ελέγχεται για εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ