Πολιτικός σεισμός από τη νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά (vid)

Με την κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή ξεκίνησε η παρουσίαση του βιβλιου του Ιδρύματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης, η οποία συγκεντρώνει τα βλέμματα των γαλάζιων στελεχών.

Πρόκειται για ακόμα μία κοινή εμφάνιση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, που μόλις πριν από μερικούς μήνες άσκησαν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δημιουργώντας τότε «αναβρασμό» στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Πάντως κατά την άφιξή τους ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ρώτησαν για τυχόν τριγμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο ειδικά μετά την διαγραφή του Μάριου Σαλμά και την ερώτηση των 11 γαλάζιων για τα «κόκκινα δάνεια».

Στην εκδήλωση έχουν βρεθεί πολλά κυβερνητικά στελέχη, υπουργοί και βουλευτές και αυτό που προσπαθούν να διαμυνήσουν είναι ότι δεν υπάρχουν τριγμοί στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ενώ οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να κάνουν τις ερωτήσεις τους και να παίρνουν τις σχετικές απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...