Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή, τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους

Στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με το δημοσίευμα για τον πρόεδρο της ΔΕΗ, απαντάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας πως «δεν προξενεί καμία εντύπωση πως ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει πλήρως τον εκλεκτό του για τη ΔΕΗ κ. Στάσση για την υπερπολυτελή έπαυλη 759τ.μ. που φτιάχνει στη Τζιά».

«Αυτός εξάλλου τον διόρισε με 360.000 ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά της αποκρατικοποίησης», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή, τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους στους λογαριασμούς του ρεύματος», τονίζει και καταλήγει:

«Πλησιάζει όμως η ώρα που θα τους στείλουν πίσω το λογαριασμό».

Η σχετική ερώτηση που δέχτηκε και η απάντηση του Γ. Οικονόμου, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου:

Ερ: Εκτός από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Σκωτία, σήμερα υπάρχει κι άλλο ένα δημοσίευμα που αφορά Ανάκτορα και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Έχει να κάνει με την εξοχική κατοικία του Προέδρου της Δ.Ε.Η.. Επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα από τη «Δημοκρατία». Υπάρχουν καταγγελίες για «μαύρο» χρήμα και παράνομες δραστηριότητες. Θα παρέμβει η Ενιαία Αρχή Διαφάνειας, η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει, πιστεύετε;

Απ: Κατ’ αρχήν, εάν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα έχει θεσμικά όργανα που τις καταγγελίες αυτές τις διερευνούν. Από κει και πέρα, ο κ. Στάσσης, πολύ πριν γίνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η., είχε μια επαγγελματική πορεία σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες, με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει, από πριν γίνει Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η., και να υλοποιεί την επένδυση αυτή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ