Όργιο φημών για συμφωνία της ντροπής Τσίπρα με Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό από τη ΝΔ – Δείτε το όνομα – Ο ρόλος των επιχειρηματικών συμφερόντων που καθοδηγούν τις μαριονέττες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ντροπή, αλλά και οργή στον δημοκρατικό κόσμο θα προκαλέσουν αυτά που σας αποκαλύπτω και θα διαβάσετε παρακάτω.

Όλοι γνωρίζουν (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί από τον θίασο Μητσοτάκη ακόμη και με 0,1%.

Η χώρα αναμένεται να εισέλθει σε έναν μεγάλο και ενδεχομένως καταστροφικό κύκλο αστάθειας, στο πλαίσιο του οποίου θα δημιουργηθούν όλες εκείνες οι κατάλληλες συνθήκες ώστε το πολιτικό σύστημα να καταστεί έρμαιο στα χέρια ξενικών πολιτικών και οικονομικών και ντόπιων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ακόμη και πρώτος να είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις γελοιότητες της απλής αναλογικής (λες και ζούμε στο 1950) ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κάποια κυβέρνηση διότι δεν θα υπάρχει κάποιος για να συνεργαστεί (με τα σημερινά δεδομένα). Ωστόσο, Τσίπρας είναι αυτός. Ποτέ δεν ξέρεις ποιες θα είναι οι νέες θεαματικές κωλοτούμπες που μπορεί να πραγματοποιηθούν και να εντυπωσιάσουν.

Η στήλη, ωστόσο, πληροφορείται κάτι πολύ ανησυχητικό.

Λέγεται πολύ έντονα στο παρασκήνιο, ότι Τσίπρας και Ανδρουλάκης έχουν συμφωνήσει – κατόπιν υπόδειξης συγκεκριμένων ξένων και εγχώριων κέντρων που εργάζονται εδώ και καιρό για την πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα – για Δεξιό πρωθυπουργό σε ένα είδος τρικομματικής συγκυβέρνησης που θα γελοιοποιήσει οριστικά το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας. Τα έχουμε γράψει όλα αυτά αναλυτικά, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις φήμες – μιας και ο Ανδρουλάκης δεν θέλει, ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη – το πρόσωπο αυτό είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος κάνοντας λευκή απεργία δεν πρόκειται να βοηθήσει στην προεκλογική προσπάθεια του Μητσοτάκη.

Στόχος του Δένδια είναι η συντριβή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε ο ίδιος, ως αρχιδελφίνος, να γίνει πρωθυπουργός έστω και σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα κινείται σαν μαριονέττα στους ρυθμούς που θα ορίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται με τον Αλέξη Τσίπρα και που έχουν τοποθετήσει ανθρώπους τους στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είναι εμφανές ότι έχει υποταχθεί στη διαπλοκή, έχουν πείσει – σύμφωνα πάντοτε με τις φήμες που οργιάζουν – τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στηρίξει τον Δένδια και του έχουν τάξει… πρωθυπουργία μετά το 2025.

Όσο για τον Ανδρουλάκη. Όπου φυσάει ο άνεμος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...