Τρομοκρατημένο και το σύστημα Σημίτη από την υποψηφιότητα Παπανδρέου: Τι προτείνει πρώην υπουργός του αρχιερέα της διαπλοκής

Την κοινή κάθοδο του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές προτείνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Με άρθρο του ο κ. Ζαφειρόπουλος ασκεί σφοδρότατη κριτική στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή «συμπυκνώνει και εκφράζει την καταδικασμένη αντίληψη ότι οι πολιτικοί [κομματικοί] φορείς στην Ελλάδα αποτελούν «ιδιοκτησία» των … «κληρονόμων» του Ιδρυτή τους».


Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην υπουργός και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποστηρίζει πως θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση των σοβαρών υποψηφίων του κόμματος. Συγκεκριμένα προτείνει: «Η μόνη ενδεδειγμένη – κατά τη γνώμη μας – απάντηση στην αμετροέπεια και την αλαζονεία και προκειμένου να εμποδιστεί η παρακμιακή πορεία της Προοδευτικής Παράταξης, είναι η κοινή κάθοδος στη διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ των Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη. Η δημιουργία μιας ισχυρής Νέας Ηγεσίας με Πρόεδρο τον Ανδρέα Λοβέρδο και Αντιπρόεδρο το Νίκο Ανδρουλάκη θα αποτελέσει ”φιλί της ζωής” για την Προοδευτική Παράταξη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...